Viime torstaiaamuna puoli viijen aikaan kuulin käen kukunnan eka kerran tälle kessää. Tännää alako sitte Utsjoella yötönyö ku aurinko laskee seuraavan kerran vasta hainäkuun lopusa.

Pihalla ois ihana tehä kaikkia mutta monesti käy nii että ilta tullee liian äkkiä. Haravointihommat on ny tehty vaikka aikaa se vei. Syksyllä en ruukaa haravoija joten näin kevääisin sitä onki sitte raavittavana. Tosin haravoin vaan sen verran että enimmät roskat lähtee ja nurmi kääntyy pystyy. Nuo terijoen salavat on nii kamalia roskaamaan.

Pihalla kukkii kevätlinnunsilimä ja kevät kaihon kukka. Sekä narsissit ja iänsinililijat. Sinivuokko alkaa olla kukkansa kukkinu. En oo varma onko nää narsissit niitä mikkä oli viime pääsiäisenä ruukkumallisa. Istutin ne sitte penkkii. Ja nii tein tän vuotisillekki ostonarsisseille. Äitienpäivälahajaksi toivoin multaa ja sitä myös sain. Kävin ostaa Särkän perennataimistolta pionin. Luulin ostaneeni green halo-pionin mutta tännää sen istutuksesa huomasin että purkisa lukkeeki coral charm. Täytyy täyentää pioni kokoelma vielä sillä green halolla. Pitkästä penkistä annoin lopulta lähtöpassit päivänkakkaroille. Pari alakua aattelin siirtää punasen mökin päähän.

Pari uutta linnunpönttöäki on pihaan laitettu. muutoin suunnilmisa tälle kessää on vain laattahommia vähän sinne ja tänne.