Kyllä on unohettu tää loki ku ei jouva muka päivittää. Alako loppukesästä jo pihahommat tökkii nii ettei ne kiinnostanu ennää ollenkaa. Sen sijjaan langat ja puikot alako kiinnostaa ja polttelee sormia. Tännää sitte viimein tein pihalla siivoushommia. Viime viikolla ollee myrskyn jälijiltä kerräilin oksia monta kottikärryllistä. Lehtiähä mä en ruukaa haravoija mut nyt annoin periksi ku lapset halus hyppiä lehtikasasa. Raapiin sitte tuolta terijoensalavien alta enimpiä läjjään, eipähä oo kevväällä niin paksua lehtimattua.

Saatii pihalle kakspuoleinen kiikkuki. Sen kokuaminen oli aika haasteellista ku ruuvipussi jäi terassille nii johan oli harakat käyny nokkimasa pussia ja nostelleet ruuveja pois. Onneksi mitään ei ollu kavonnu (kai) mutta pussii oli sitte satanu ja ohojepaperi oli pikkusen märkä ja reikänen. Sitte jäi pimmeyen takia rakennushomma kesken nii eiköhän myrsky kaatanu tekeleen. Onneksi säästy pahimmilta tuhoilta.

Tällä hetkellä on puikoilla huivi, sukat ja yks virkkaus. Valamiiksi tuli parit lasten sukat. Harmaat on Helkalle ja raidalliset junasukat meni pikku Aatulle ristiäislahjaksi.