Miksei tätä oo kukkaan päivittäny? Liekkö syy siinä että kesällä mennään ja tauhutaan ja näin syksyki meinaa olla kiireistä aikaa että saapi kaikki tehtyä.

Ekat kunnon yöpakkaset on jo ollu. Tänäki aamuna oli -5 mittarisa ja pelakuut, surffiinat ja vaaliankeltanen krassi paleltu. Muutmaat ruukku pelakuut oon jo nostanu sisälle, saavat taas yrittää talavehtia työhuoneen akkunalla ku siinä huoneesa ei oo patterilämmitystä. Siemeniä en ehtiny saaha oikein mistään talteen. Krassiki oli kommeimmasa kukasa talaven yllätettyä.

Syksyn tullon huomaa myös siittä että kutominen alkaa taas innostaa. Kävin Luohualla Pökkylän punasesa tuvasa ja vaikka kerta oli eka nii ei varmaa jääny viimeseksi. Sen verran kaikkia ihanaa sielä oli. Ostin aikas monta kerää eri lankoja jokka oli tarjouspöyällä 1€/kerä. Sitte ostin valaistut pitkät puikot. Nyt voi kutoa automatkoillaki iliman että laittaa sisävalaistusta. Lisäkis ostin koivuset sukkapuikot ku niitä nii kehuttii. Oon sanonu että bambuset puikot on neulemaailman ferrarit mutta kuulemma koivusilla on ihan nopeusrajoitus neulonnasa. Vielä en oo päässy testaan niitä kui joutui niillä valamistuu.

Sain tehtyä loppuu yhet sukat mikkä alotin viime kevväänä mutta ennen niiden loppuun saantia tuli kevät ja kutominen jäi. Vielä ois toiset viime talaviset kesken. Lapsille aion tehä siililapaset, toiset jo alotinki, ja lisäksi Kalle tarttee isommat villasukat. Sitä kolmiohuivia oon eelleen jahkannu ku en sitä lehmushuivia osaa jatkaa yhtä kohtaa pitemmälle. Ny oon löytäny toisen ihanan huivin minkä voisin kokkeilla, nimittäin kirin.