Kevvään selekä on taitettu ja lumet saa kyytiä pihalla. Ulukona tutkiesa huomasin että myyrät ei oo meijän pihalla tänä vuonna teheny tuhoja elleivät sitten oo vieny niitä kukkasipuleita mitä syksyllä istutin. Syrreeneisä on jo ihan kivan kokoiset silimut ja omppu puistaki Pirijasa on elon merkkejä.

Sisällä tein ekat kylyvökset huhtikuu alusa mutta sillonki iski pihhyys enkä kylyväny muita ku niitä epävarmoja tappauksia. Varmat ja nopiakasvuset kylyvän sitte loppukuusta. Eipähä tuu ongelmia mihin niitten kans joutuu jos ei heti alakukesästä ulos saakkaan.

Lahen reissulla ostin tuoksupelakuita ja surffiinoita. Pelakuisa on jo nuppuja näkyvisä. Ulukoa oon amppeleita tyhyjennelly ja pessy kessää varten.

Kutomiset on nähentyny sitä mukkaa ku kevät on tullu. Kahta eri sukkamallia oon teheny ja toisesta on yks sukka valamis ja toisesta versiosta eka sukka kantapääsä. Ei oikein oo intua tehä sitä toista. Virkkuulankaa ny ostin ja aattelin että kokkeilen virkata tiskirättejä mutta ainaksi tähän mennesä se on hyytyny siihen että en oo löytäny mieluista mallia. Joten kahtotaan valamistuuko niistäkkää mikkää.