Eka syysmyrsky tuli, ei sentään vieny mittää vaikka kovasti yrittiki. Kolome kottikärryllistä keräsin oksia pihalta mitä oli terijoen salavista tippunu. Mä en sitte ollenkaa tykkää noitten puitten tästä puolesta. Kovin ovat pahasiivosia.

Reissun aikana oli ollu yöpakkasta. Keijunmekko majaili kuitenki lämpimäsä pesuhuoneesa, mutta pelakuut oli vähä kärsineet. Kaivoin ne ylös penkistä ja toin sisälle. Olokoon ny sen aikaa sisällä että kukkivat ja jos sitte kellariin talvehtii. Lajeina siis red rozen ja appleblossom jote toiveisa on saaha ne säilymää talaven yli.

Ny ku kukkapenkisä on jälleen tillaa nii pitäs siirtää viimeset kukat siihen hävitettävästä penkistä. Ainaki vuorineilikka ja jalokellot on niitä sekä ne muutamat värililijat. Uuesa viherpihasa oli juttua Leila Katajameren pihasta ja linkitinki hänen valokuvasivun. Pittääköhän ens vuojeksi hankkia tuo puutarhakalenteri omallekki seinälle.

Eilisellä pikakauppareissulla löyty monta juttua ens kesäksi. Uuet parvekelaatikot koukkuineen (yht 1.45€ ), biolanin kompostin möyhennin (4€) ja 4 kipaletta metallisia köynnöskehikoita (yht 4€). Seinäruukkuja vielä hippuilin muttei käjet riittäny joten ovat ainaki seuraavaa kauppareissuun asti kaupasa.